Algemene Vacature (stage)

Algemene Vacature (stage) 2017-10-23T09:22:50+00:00

Algemene stagevacature

Omschrijving van de organisatie activiteiten

Bergenbos is een adviesbureau, die gespecialiseerd is in energiezuinig bouwen, verbouwen en renoveren. Daarnaast ontwikkelen wij software en leveren diensten die helpen bij het ontwikkelen van bijvoorbeeld passiefhuizen of energie neutrale woningen.

Ook heeft Bergenbos een ICT-onderdeel dat gericht is op het maken van websites. Zo helpen wij diverse (grote) klanten om hun online aanwezigheid (in de zoekmachines) te verbeteren/optimaliseren.

Verder beheren wij websites die gericht zijn op het ontwikkelen van passiefhuizen. Hier vertellen wij je graag meer over. Daarbij is er bij ons geen sprake van een vaste ‘stage opdracht’. Wij zullen samen met jou, na aantal weken inwerken, een opdracht bedenken welke goed aansluit bij jouw vaardigheden en interesses. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met flexibele werkplekken en werktijden.

Ben jij die enthousiaste en inzicht hebbende stagiair die ons kan helpen op één van deze vlakken?

 

Beschrijving van de producten en diensten:

  • Leveren van advies en diensten die helpen bij het ontwikkelen van passiefhuizen en energie neutrale woningen.
  • Het ontwikkelen van online concepten.
  • Het beter vindbaar maken van websites in de zoekmachines

Klanttypering

  • Andere bedrijven en organisaties
  • Architecten
  • Particulieren

 

Aanvullende informatie

Bergenbos is goed bereikbaar. Het ligt op ongeveer 10 minuten lopen van het NS-station Utrecht Terwijde. Daarnaast zij er voldoende (gratis) parkeerplekken bij het kantoor.