Grafische Vormgever/Ontwerper Vacature (stage)

Wie zijn wij?

Bergenbos is een adviesbureau, die gespecialiseerd is in energiezuinig bouwen, verbouwen en renoveren. Daarnaast ontwikkelen wij software en leveren diensten die helpen bij het ontwikkelen van bijvoorbeeld passiefhuizen of energie neutrale woningen.

Ook heeft Bergenbos een ICT-onderdeel dat gericht is op het maken van websites. Zo helpen wij diverse (grote) klanten om hun online aanwezigheid (in de zoekmachines) te verbeteren/optimaliseren.

Verder beheren wij websites die gericht zijn op het ontwikkelen van passiefhuizen. Hier vertellen wij je graag meer over. Daarbij is er bij ons geen sprake van een vaste ‘stage opdracht’. Wij zullen samen met jou, na aantal weken inwerken, een opdracht bedenken welke goed aansluit bij jouw vaardigheden en interesses. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met flexibele werkplekken en werktijden.

Bergenbos is goed bereikbaar. Het ligt op ongeveer 10 minuten lopen van het NS-station Utrecht Terwijde. Daarnaast zij er voldoende (gratis) parkeerplekken bij het kantoor.

Wie ben jij?

  • Jij bent een enthousiaste grafische vormgever die goed in beeld kan zetten wat hij wilt doen met een opdracht.
  • Jij hebt ervaring met verschillende ontwerp- en vormgevingstools
  • Jij kan zelfstandig werken en aangeven als je ergens moeite mee hebt
  • Jij plant voor jezelf in hoe en wanneer jij delen van een opdracht gaat uitwerken en je houdt je daarbij ook aan de aangegeven deadlines
  • Jij weet wat WordPress is en je kan hiermee aan de gang
  • Jij bent oplossingsgericht en flexibel.

Wat kan jij bij Bergenbos?

Je gaat aan het werk met verschillende websites. Deze websites zijn van klanten, maar ook van onszelf. Er zullen nieuwe ontwerpen worden gemaakt of simpelweg een paar details worden aangepast. Naast het werken aan de websites, zullen er zo nu en dan ook totaal andere opdrachten langskomen. Door deze afwisseling zal je de andere onderwerpen van grafisch vormgeving ontdekken. Met deze verantwoordelijkheid kan jij je optimaal ontwikkelen.

Voorbeelden van opdrachten:

Om het allemaal zo interessant mogelijk te maken voor jou, krijg jij geen standaard stageopdracht. Wij zullen samen met jou, na de eerste paar weken, kijken wat jouw interesses en vaardigheden liggen. Hiermee kunnen wij dan samen kijken wat voor opdracht jij krijgt. Voorbeelden van opdracht zijn:

  • Het ontwerpen van logo’s voor één van onze projecten en/of klanten;
  • Meedenken over de vormgeving van een website en samen met de websitebouwer deze wijzigingen doorvoeren;
  • Een infographic maken waarin informatie wordt gegeven over bijvoorbeeld energiezuinig bouwen;
  • Een grafische weergave maken van een complex onderwerp, zodat deze makkelijker te begrijpen is voor de lezer.

Interesse?

Lijkt jou het interessant om hier stage te lopen of hier meer over te weten? Neem dan snel contact met ons op.

Close Menu