Project omschrijving

Aannemingsbedrijf Gebr. Van der Netten van Stigt is een ambachtelijk aannemingsbedrijf gevestigd in het mooie dorp Zoelmond, midden in het groene hart van de Betuwe. Het bedrijf is in 1975 opgericht en werkt sinds die tijd voornamelijk regionaal.

Gebr. Van der Netten van Stigt is zeer breed georienteerd op het gebied van ambachtelijk bouwen. Dit betekent in de praktijk het maken van een enkel raampje tot grote bouwprojecten, zoals de nieuwbouw van een vrijstaande woning of grootscheepse restauratie van een monumentale boerderij of kerk. Kortom van onderhoud, verbouw, nieuwbouw, renovatie tot en met restauratie.

De afgelopen decennia zijn diverse (nieuwbouw)projecten gerealiseerd in de burger- en utiliteitsbouw. Het bedrijf beschikt over een eigen houtbewerkingswerkplaats voor het produceren van traditioneel timmerwerk zoals kozijnen, luiken, trappen en lijstwerk. Met een vaste bezetting van 18 enthousiaste medewerkers willen wij u graag bijstaan tijdens uw verbouw-, nieuwbouw- of onderhoudswerken.