Ab Visie

Ab Visie 2017-10-03T12:14:48+00:00

Project Description

Iedereen moet wonen en werken. Dat doen we allemaal het liefst in een prettig en mooi gebouw. Maar wat is mooi? En wat vindt u prettig? Voor ons bureau is de wens van de opdrachtgever het uitgangspunt.

Hoe doen wij dat?

Een ontwerp van ons bureau begint altijd met een behoeftebepaling. Wanneer helder is wat onze cliënt verwacht, start de fase van het schetsontwerp. In deze fase maakt u kennis met de creativiteit van ons bureau. Met verschillende ontwerpen laten we zien hoe uw gebouw er uit kan zien.

Als er een definitieve keus gemaakt is, worden de werktekeningen gemaakt. Een mooi ontwerp is immers nog geen goed gebouw. Daar is constructieve, bouwfysische en bouwkundige kennis voor nodig. Want een goed gebouw klopt tot in detail.

 

Gedurende dit hele proces kan de opdrachtgever ‘meekijken’. Wij werken namelijk in Revit een tekenprogramma waarmee we op elk gewenst moment een 3D presentatie van het gebouw kunnen laten zien. Is het gebouw op papier ‘klaar’, dan begint het eigenlijke bouwen. Door tijdens het bouwproces het toezicht te houden, zorgen wij ervoor dat het gebouw er in werkelijkheid zo uit komt te zien als op papier.

Project Details

Categorieën: