BRM Bouw BV

BRM Bouw BV 2017-10-03T12:10:39+00:00

Project Description

BRM is een veelzijdige, geroutineerde partner in de bouw. De activiteiten strekken zich uit over nieuwbouw, renovatie en onderhoud in de woning- en utiliteitsbouw. Onze opdrachtgever kan een bouwplan laten uitvoeren op basis van diverse samenwerkingsvormen zoals aanbesteding, bouwteam en turn-key. BRM kan de volledige organisatie, begeleiding en uitvoering van bouwprojecten in handen nemen en maatwerk leveren.

Hierbij kunnen wij refereren aan talrijke succesvolle projecten in binnen- en buitenland voor een gevarieerde groep opdrachtgevers zoals retail, woningcorporaties, overheidsinstellingen en de zorgsector. Ook in de particuliere bouw voeren wij kleinere of grote projecten uit in het kader van verbouw-, onderhouds- of renovatieplannen tot het realiseren van complete woningen.

Projecten laten uitvoeren door BRM betekent voor de opdrachtgever minimale persoonlijke belasting met maximaal resultaat. Deze wijze van ONBEZORGD BOUWEN kenmerkt zich door: Betrouwbaarheid, Realisme en Maatwerk BRM is erkend aannemer België en beschikt over een eigen Duitse vestiging.