Stage Software ontwikkeling (MBO/HBO)

Wie zijn wij?

Bergenbos is een adviesbureau, die gespecialiseerd is in energiezuinig bouwen, verbouwen en renoveren. Daarnaast ontwikkelen wij software en leveren diensten die helpen bij het ontwikkelen van bijvoorbeeld passiefhuizen of energie neutrale woningen.

Ook heeft Bergenbos een ICT-onderdeel dat gericht is op het maken van websites. Zo helpen wij diverse (grote) klanten om hun online aanwezigheid (in de zoekmachines) te verbeteren/optimaliseren.

Verder beheren wij websites die gericht zijn op het ontwikkelen van passiefhuizen. Hier vertellen wij je graag meer over. Daarbij is er bij ons geen sprake van een vaste ‘stage opdracht’. Wij zullen samen met jou, na aantal weken inwerken, een opdracht bedenken welke goed aansluit bij jouw vaardigheden en interesses. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met flexibele werkplekken en werktijden.

Bergenbos is goed bereikbaar. Het ligt op ongeveer 10 minuten lopen van het NS-station Utrecht Terwijde. Daarnaast zij er voldoende (gratis) parkeerplekken bij het kantoor.

Wie ben jij?

  • Jij bent een enthousiaste ICT’er en niet bang voor een uitdaging
  • Jij hebt ervaring met in ieder geval één programmeertaal.
  • Jij kan zelfstandig werken en aangeven als je ergens moeite mee hebt
  • Jij plant voor jezelf in hoe en wanneer jij delen van een opdracht gaat uitwerken en je houdt je daarbij ook aan de aangegeven deadlines
  • Jij weet wat WordPress is en je kan hiermee aan de gang
  • Jij bent oplossingsgericht en flexibel
  • Kennis van PHP en Javascript is een pré

Wat kan jij bij Bergenbos?

Je gaat aan het werk met verschillende websites/projecten. Deze websites zijn van klanten, maar ook van onszelf. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en gerealiseerde oplossing worden daadwerkelijk gebruikt.n.

Voorbeelden van opdrachten:

Om het allemaal zo interessant mogelijk te maken voor jou, krijg jij geen standaard stageopdracht. Wij zullen samen met jou, na de eerste paar weken, kijken waar jouw interesses en vaardigheden liggen. Hiermee kunnen wij dan samen kijken wat voor opdracht jij krijgt. Voorbeelden van opdracht zijn:

  • Het programmeren van een WordPress plugin om functionaliteiten aan een grote website in de bouwsector toe te voegen.
  • Verschillende websites optimaliseren op het gebied van beveiliging, snelheid en zoekmachineoptimalisatie.
  • Het (onder begeleiding) maken van een WordPress website.

Interesse?

Lijkt jou het interessant om hier stage te lopen of hier meer over te weten? Neem dan snel contact met ons op.

Close Menu