Zuid 073 Den Bosch

Wonen in een nieuw appartement op een schitterende locatie in ‘s-Hertogenbosch Zuid? Dat kan in het project Zuid 073!

Wijkerzand Projecten realiseert aan de Schubertsingel 32 in het voormalige kantoorgebouw van Rijkswaterstaat 97 appartementen waarvan 47 koopappartementen met verschillende afmetingen: kies voor een groot en luxe appartement op de bovenste etage met weids uitzicht en een dakterras van wel 87 m², of kies voor een kleiner appartement met een eigen parkeerplaats en berging.

De appartementen zijn gelegen op een geliefde locatie in ‘s-Hertogenbosch. Met 10 minuten lopen sta je in de binnenstad en op 3 minuten afstand vind je de supermarkt. Of wat denk je van een heerlijke wandeling in het Bossche Broek? In de zomer is het mogelijk om een frisse duik te nemen in de Zuiderplas, ook dit ligt om de hoek.

Sunurst maakte een plan van aanpak, een stappenplan. Wat levert direct een hoger comfort op en een lager energieverbruik? Welke stappen komen daarna?
Met ons plan van aanpak is het Natuurmuseum binnen een paar jaar op weg naar energieneutraliteit. Dat past heel goed bij het imago van het museum. We moeten natuurlijk met zijn allen bezorgd zijn over moeder aarde. Het natuurmuseum geeft het goede voorbeeld.

Tijdens de bouw wordt de school gehuisvest in tijdelijke huisvesting.

Close Menu